چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اردوغان به عربستان سفر می‌کند

اردوغان به عربستان سفر می‌کند رئیس‌جمهور ترکیه روز دوشنبه (امروز) اعلام کرد، ماه آینده میلادی به عربستان سعودی سفر می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که تحرکات آنکارا و ریاض برای بهبود روابط ادامه دارد، رئیس‌جمهور ترکیه از سفر ماه آینده خود به عربستان سعودی خبر داد.

منابع رسانه‌ای خبر دادند، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه روز دوشنبه (امروز) اعلام کرد، در فوریه (بهمن) به عربستان سعودی سفر می‌کند.

«میدل ایست آی» گزارش داد: «به دنبال گرمی روابط (ترکیه) و احیای مناسبات با امارات متحده عربی، رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید که او ماه آینده از ریاض دیدن خواهد کرد».

این رسانه ادامه داد: «پس از تنش‌های چند ساله به دنبال قتل جمال خاشقچی، اردوغان روز دوشنبه (امروز) گفت که در ماه فوریه برنامه سفر به عربستان سعودی دارد».

طبق گزارش میدل ایست آی، رجب طیب اردوغان رذئیس‌جمهور ترکیه در سخنان امروز خود گفت: «آن‌ها (مقام‌‎های عربستان سعودی) منتظر من هستند و انتظار حضورم در عربستان سعودی را دارند. من در ماه فوریه سفر خواهم کرد».

روابط آنکارا و ریاض به دنبال قتل جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد عربستان سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول تیره شد؛ قتی که به گفته سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا) به دستور محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان سعودی و توسط تیم ترور اعزامی از این کشور به ترکیه انجام شد.

یک مقام ارشد ترکیه و مطلع از مذاکرات آنکارا و ریاض، به میدل‌ایست‌آی گفت که پس از دیدار ماه نوامبر اردوغان با محمد بن زاید، ولی عهد ابوظبی، عربستان سعودی به طور قابل توجهی در مورد ترمیم روابط با ترکیه جدی شده است.

این مقام ترکیه‌ای تصریح کرد: «ما در گذشته با آن‌ها تماس گرفتیم، اما آن‌ها جدی نبودند. این بار آن‌ها به ما نزدیک شدند. سعودی‌ها احساس می‌کردند که در این آشتی منطقه‌ای کنار گذاشته شده‌اند. آن‌ها دوست دارند بخشی از آن باشند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار